Kontakt: 040-28 74 81

Aktuellt

Aktuellt – det händer på ÅGAB

Brand

På ÅGAB’s anläggning i Skabersjö har under söndagen och natten till måndag en brand härjat

i ett upplag. Eftersläckning pågår.

 

 

Ta del av vår nya Broschyr.

Vi på ÅGAB har jobbat fram en ny broschyr som berättar lite  om vad ÅGAB står för och vad vi kan erbjuda just dig. Njut av en härlig lässtund. ÅGAB Broschyren

Read more

Ny medarbetare!

Vi stärker upp vårt säljteam med Rikard Enehill. Rikard kommer närmast från Ohlssons där han jobbat med försäljning av återvinningsmaterial. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss här på ÅGAB Syd AB.

Read more

Platsannons

ÅGAB Syd AB är ett företag som sysslar med återvinning av Grus, Asfalt, Betong, byggavfall och även producerar trädgårdsjordar. Vi söker nu en kvinna eller man som maskinförare med dokumenterad erfarenhet och intyg på genomförd utbildning på Grävmaskin och Lastmaskin. Arbetsuppgifter Maskinsortering, lastning, lossning samt manuellt arbete i samband med maskinhantering. Arbetsplatsen är belägen i Malmö området på våra två […]

Read more

Aktuellt

ÅGAB Syd AB har fått en ny VD. Han heter Johan Nilsson och kommer senast från Ohlssons. Kontaktuppgifter finns under fliken ”Om oss/Vi på ÅGAB” Vår tidigare VD Ronny Olofsson stannar i företaget, som seniorsäljare fram till sin pensionering.

Read more

Aktuellt

Uppfyllnads anläggningen vid Lemmeströ är tillfälligt stängd, pga teknisk undersökning av området.

Read more

Sommaröppet

ÅGAB har öppet som vanligt hela sommaren på anläggningarna i Skabersjö, Malmö, Maskängen och Ystad.

Read more

Slam mottagningen Maskängen

Slam mottagningen på Maskängen är åter öppen.

Read more

Slammottagningen i Maskängen stängd

På grund av fellossning har slammottagningen i Maskängen stängts tills vidare! Miljöchefen  

Read more

Daniel slutar

Vår maskinförare Daniel Jensen har beslutat sig för att prova anställning på annat håll. Vi lyckönskar honom på hans nya anställning.

Read more

Kalle slutar

Vår medarbetare Kalle Sjödahl har avslutat sin anställning från den 1 april. Vi lyckönskar honom i hans fortsatta karriär.

Read more