10
Dec
Agab Teamrynkeby

Ett fantastiskt slut på ett fullspäckat år

Vilket fantastiskt år vi har haft – pandemin till trots. Faktum är att det har gått riktigt bra för ÅGAB, så bra att vi nyligen blev utsedda till Gasellföretag 2021! Vilka kriterier som måste uppfyllas för att man ska hamna på den listan kan du läsa om här.

Att återanvända och återvinna produkter och material så långt vi bara kan, är ett måste för att tackla de utmaningar som vår planet står inför. På ÅGAB har vi gjort återvinning till en hållbar affär och vi ser hur intresset för att nyttja våra tjänster bara ökar. Positivt för oss och positivt för klimat och miljö.

En annan positiv nyhet är att vi även i år är guldsponsor och stöttar Team Rynkeby – God Morgon Malmö och kampen mot barncancer. Team Rynkeby gör ett fantastiskt arbete med att dra in pengar till forskningen, läs gärna mer om vad de gör och hur du själv kan bidra på deras hemsida.

Den 1 december anställde vi en ny medarbetare på ÅGAB, Johan Nilsåz som närmast kommer från JKN. Varmt välkommen till teamet Johan!

Slutligen vill jag påminna om att avfallsförbränningsskatten höjs till 25 kronor/ton från och med den 1 januari 2022. Både stenbrotten och transport företagen höjer sina priser kraftigt vid årsskiftet, som en följd av höjd energi- och koldioxidskatt samt höga råvarukostnader.

På grund av Sydstens prisförändring, som träder i kraft den 1 januari 2022, behöver också ÅGAB höja priserna på grus och makadam. Även priserna på våra andra material, till exempel schakt, betong och asfalt, prisjusteras vid nyår. Också här är anledningen kraftigt höjda transportpriser till följd av höjda bränslepriser och skatter.

Med detta sagt vill jag passa på att önska er alla en fin avslutning på 2021!

Johan Nilsson, vd

Återvinning

Affärssegment

Produkter

Dags att byta webbläsare

Ågab.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare