28
Feb
Agab Nyhet Johnnypresentation Feb2023 V2

Johnny Nilåzen – ny terminalchef på ÅGAB

Vi hälsar Johnny Nilåzen varmt välkommen som vår nya terminalchef! Johnny kommer närmast från rollen som trafikledare inom transportbranschen och började hos oss den 1 december förra året. Han delar sin tid mellan kontoret i Skabersjö och kontoret i Hässleholm.

I Johnnys arbetsuppgifter ingår det att söka efter och etablera mottagningsanläggningar för schakter i samarbete med såväl privata som kommunala markägare. Exempelvis utfyllnader, ny terminal eller byggnation av bullervallar.

– En stor del av min tid ägnar jag således åt att bygga relationer och få till stånd bygglov och övriga tillstånd som krävs, berättar Johnny. Till min hjälp har jag ÅGAB:s miljöchef Eva Silferberg, som är min högra hand.

Utöver detta har Johnny också som uppgift att skapa goda kontakter med kommunala avfallsbolag i norra Skåne, Småland, Blekinge och Halland. Sist, men inte minst, ska han jobba som säljare.

– Miljö- och återvinningsbranschen är ett spännande verksamhetsfält och jag ser fram emot att lära känna såväl verksamheten som ÅGAB:s kunder ännu bättre! avslutar Johnny.

Återvinning

Affärssegment

Produkter

Dags att byta webbläsare

Ågab.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare