24
Jan
Agab Nyhetvdharordet

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till samtliga intressenter som har bidragit till att göra 2023 till ett framgångsrikt år för ÅGAB. Välkomna nu in i 2024!

Vi står alla i början av ett nytt år, fyllt med förhoppningar och förväntningar. Samtidigt känner vi en viss oro för det som sker omkring oss. Det finns saker vi kan påverka och andra som vi inte har kontroll över.

ÅGAB kommer att fortsätta vara en ledande aktör inom återbruk och återvinning, engagerad i att ta emot, sälja och återvinna, precis som vi alltid har gjort. Vidare kommer ÅGAB att utvidga mottagningen av gatubrunnslam och borrslam genom att öppna vår nya anläggning på Verkögatan i Malmö för att ta emot dessa nämnda fraktioner.

ÅGAB firar 25 år under 2024.

Under dessa 25 år har ÅGAB drivits av kontinuerlig utveckling, innovativa insatser och en djup engagemangsnivå för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar och krav.

Miljö och hållbarhet bygger vår verksamhet, och vår vission är ett cirkulärt samhälle.

Genom att ta emot och förädla material som betong, asfalt, tegel, trä och isolering, bidrar ÅGAB aktivt till en effektiv resursanvändning. ÅGAB tar på detta vis sitt ansvar för en hållbar framtid. Användning av olika processer och lösningar redan idag leder till resursbesparingar för både framtida generationer och den kommande framtiden.

ÅGAB strävar alltid efter att ha den bästa kundservicen

När du besöker oss, möter du vårt serviceminded team vid vågen, redo att svara på dina frågor och assistera dig. Våra erfarna terminalchefer är specialiserade och kan ge rådgivning och tips angående Hasselforsjordar, prissättning av betongblock och korrekt mottagning av olika material i enlighet med våra tillstånd

ÅGAB stödjer markägare i processen att ansöka om tillstånd för exempelvis utfyllnad av industri- och åkermark. Vi assisterar även med provtagning och tolkning av analyssvar. Tveka inte att kontakta vår miljöchef för hjälp med dessa frågor.

Du når oss på: Telefon 040-28 74 80 eller via mejl info@agabsyd.se

/Johan Nilsson, vd ÅGAB Syd AB

 

Återvinning

Affärssegment

Produkter

Dags att byta webbläsare

Ågab.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare